Διαδικασία Επιστροφών

Τα Excelshoes προσφέρουν τη δυνατότητα της δωρεάν αλλαγής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη μέρα της παραλαβή τους. Οι δωρεάν αλλαγές προϊόντων αφορούν μόνο στην πρώτη αλλαγή και για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Ελλάδα. Για την Κύπρο, οι αλλαγές προϊόντων δεν είναι δωρεάν. Στην περίπτωση που ειστε από την Κύπρο και επιθυμείτε αλλαγή προϊόντων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το eshop.

Παρακαλούμε ακολουθείστε τη παρακάτω διαδικασία για τη διεκπεραίωση της επιστροφής:

ΒΗΜΑ 1ο Υποβολή Αιτήματος Επιστροφής
Το αίτημα επιστροφής υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσα από τη σχετική φόρμα επιστροφών.

α) Αν είστε εγγεγραμένος χρήστης συνδεθείτε και ακολουθείστε το σύνδεσμο "Αιτήσεις Επιστροφής" από την ενότητα "Ο Λογαριασμός μου" , βλέπε παρακάτω εικόνα το κόκκινο πλαίσιο. Στη συνέχεια συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα

β) Αν πραγματοποιήσατε την αγορά χωρίς εγγραφή αναζητείστε την παραγγελία σας συμπληρώνοντας στην ενότητα "Ο Λογαριασμός μου" το κωδικό παραγγελίας ή το email σας, βλέπε παρακάτω εικόνα το μπλε πλαίσιο. Μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβετε email με έναν μοναδικό λινκ που θα σας οδηγήσει στην παραγγελία σας. Από εκεί μεταβείτε στη "Φόρμα Επιστροφής" και στη συνέχεια συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

ΒΗΜΑ 2ο Ενημέρωση Έγκρισης και Διαδικασίας
Θα ειδοποιηθείτε μέσα σε σύντομο διάστημα για την εξέλιξη του αιτήματός σας και την ακριβή διαδικασία επιστροφής.

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.