Τρόποι Πληρωμής

 1. Αντικαταβολή
  Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.
  Για αποστολές με αντικαταβολή το κόστος είναι: Μεταφορικά 3€ + Αντικαταβολή 2€ Συνολικό κόστος 5€.

  * Η αντικαταβολή δεν προσφέρεται ως τρόπος πληρωμής για την Κύπρο

 2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό & IBAN

  Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:
  Για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας θα πρέπει αφού καταθέσετε το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό να αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής στο email:orders@excelshoes.gr, ώστε να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της συναλλαγής από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο πεδίο Αιτιολογία πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας και το αντίτιμο της παραγγελίας. 
  Έχετε χρέωση μόνο μεταφορικά 3€ (Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ)

  Αριθ. Λογ/σμού: 708-00-2320-002601
  IBAN: GR26 0140 7080 708 00 2320 002601
  Τράπεζα: AlphaBank
  Δικαιούχοι: ΑΦΟΙ ΑΓΕΛΑΔΑΡΗ (EXCEL)

 3. Πιστωτική Κάρτα
  Στην περίπτωση της πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα σας τύπου Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express, Diners. Έχετε χρέωση μόνο μεταφορικά 3€ (Για αγορές άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ)
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank,η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.